Norway Kizomba Festival 18.-21. Mai blir arranger på Scandic Stavanger City denne helgen. Det kommer 40 artister og 50 taxidansere. Det er en helg spekket fult med bade åpne klasser og de som er litt mer øvet. På dagen vil det bli arrangertsosialdans og det vil være 4 fester i løpet av disse dagene.

Det vil bli en helg med mange muligheter til å få nye bekjentskaper. Det vil uten tvil bli en veldig internasjonal helg. Det kommer personer bade fra København, Oslo, Bergen, Bodø, Sand, Stavanger, Berlin, Kristiansand, Edinburgh, Swansea, Hinnerup, Marseille og Stranda for å nevne noen. Vi har også artister og taxidansere som flyr til Stavanger fra London, Paris, Amsterdam, Brussel og Tyskland.

Dette er en  helt unik mulighet til å få oppleve klasser i kizomba på høy internasjonal standard. Bli med du også!

Hjemmesiden til Norway Kizomba Festival

Norway Kizomba Festival Official 2017