Didier Bolombo fra Kongo er en internasjonal Kizomba-, Semba- og Afro-instruktør og danser. Han danser både tradisjonell Kizomba og urban Kizomba. Han har danset i flere år på et veldig høyt nivå.

Didier Bolombo er et av de hotteste navnene på Kizomba-scenen. Han kommer fra salsa og startet sin interesse for Kizomba for 7 år siden. Han danser Cubansk salsa, LA, Bachata og de fleste stiler i sosial dans. Han har en signatur på føringen sin på dansegulvet, ved å ha en selvsikker og smooth føring. Han er et geni i å få partneren sin til å skinne på dansegulvet. 

Hans afro-animasjoner er elsket og berømte over hele Europa. Didier er ikke bare en fantastisk danser, han er også en fantastisk arrangør. Han er kjent som Brussel Kizomba festival sin eier, hvor han har et eget BKF team som hjelper han. Han har hatt en enorm suksess med festivalen i Brussel, som har vokst til å bli en av de største Kizombafestivalene i Europa med flere tusen besøkende. Han er også med på å organisere Norway Kizomba Festival. 

Styrkene hans er at i tillegg til å være en fantastisk danser og arrangør, har han store nettverk som følger ham i Europa. Du finner ham på line-upen til flere av de store festivalene i Europa.

Didier samarbeider også med andre store eventer: Hot Ice Kiz 2015, Corfu Beach Festival, The Sensual Family – Bachata Congress Berlin 2016, Kizzafro Moscow, Kizz Me More Warsaw er noen eksempler.

For ethvert event er han gull verdt, han gjør alt fra å være MC til lyd. Didier er en entertainer og lager han en spesiell og positiv atmosfære der han er. 

Ved siden av å være berømt i Kizomba-verdenen i Europa er han en fantastisk vennlig, intelligent og spesiell person. 

Let the show begin!