Marit og Udesh

Marit og Udesh Anda har danset aktivt fra 2001. De startet med swing på Siddisstova og kom over på salsa, boogie woogie og Lindy Hop. Hovedinteressen ble etter hvert Salsa, La rueda og andre latinamerikanske danser. Grunnlaget ble lagt på kurs hos Cristobal Olivares og seinere i Salsa Loca, hvor Ernesto Olivares var hovedinstruktør. Her ble det både styreverv og showgruppe.

De begynte med La Rueda i 2005. Hos SalsaNor har de hatt ansvar for ruedatreningsgruppe på Saniteten fra 2008-2012, og har også vært med i showgruppen Compania SalsaNor. Marit instruerte fast på kursene hos SalsaNor. Høsten 2010 var de gjesteinstruktører på den 9. internasjonale ruedakongress i Wien.

Marit og Udesh har vært hovedinstruktører hos Los Indomables siden 2008 og instruerer innen La Rueda, Salsa, Rumba, teknikk/isolering og Bachata. Fra våren 2017 har de hovedsaklig instruert for Salsa Stavanger i tillegg til å ha ruedatreningsgrupper og ruedakurs for Los Indomables.

Marit ble sertifisert Zumba-instruktør i 2012, og har tidligere vært danseinstruktør på treningssenter, sist på Aktiv treningssenter i Stavanger.