Her lærer du nye mer avanserte figurer, gode føre og følge teknikker samt flyt, dynamikk og å improvisere i dansen slik at du blir en bedre sosial danser. Dersom det passer i forhold til sammensetningen av gruppen vil det også bli undervist i dos Mujeres, det vil si hvordan man danser med to kvinner.

Kurset  har ikke fast pensum, innhold vil derfor variere fra gang til gang og tilpasses instruktører og kursgruppen. Dette er derfor kurs man kan gå på flere ganger og lære noe nytt hver gang! Kurset holdes av våre flotte instruktører Marit og Udesh som er kjent for å spre masse glede og energi i kursene sine. Gled dere til dette!

Du må beherske Salsa 3 eller høyere nivå i salsa for å delta.

Meld deg på her/sign up here!

Sted:

Lokasjon: IOGT-huset Sandnes, Storgata 64A, 4307 SANDNES

Tid:

4 tirsdager a 2 timer, totalt 8 timer,  Start: 9.04.24 kl. 20.05-22.00

Pris:

890 kr ved forhåndsbetaling online. ALLE må melde seg på online innen fristen, hvis ikke kan du ikke regne med å få plass. Dersom det er restplasser må du betale kr. 100 ekstra etter påmeldingsfristen pga ekstraarbeidet det medfører.

NB: Ta med innesko, siden salene har danseparkett.

English text:

The course is for dancers  with Salsa 3 or higher level. The course inclues new more advanced figures, focus on lead an follow technics, flow, dynamics and improvisation to make you a better social dancer. 

 Location: IOGT-huset Sandnes, Storgata 64A, 4307 SANDNES

Time: 4 Tuesdays 2 hours each timer, totally 8 hours,  Start: 9.04.24 at 20.05-22.00

Price: 890 NOK when prepaying online.  Online registration only.  After signup is closed, if available places, they cost 100 NOK extra

NB: Please bring indoor shoes